Bolderkar

Bolderkar kopen? Bolderend door de straten, dat is wat uw kind doet met deze bolderkar. Prima te gebruiken voor een dagje uit. De BERG bolderkar is ook heel geschikt voor vakantieparken!   Lees meer »

BERG Bolderwagen Large

115x60x67 cm

Levertijd: 1-4 werkdagen


€ 239,-
BERG Bolderkar Extra Large is een stevige bolderkar, ook geschikt voor professioneel gebruik

Levertijd: 1-4 werkdagen


€ 269,-

1


Bolderkar als speelgoed

Bolderend door de straten dat is wat uw kind doet met deze bolderkar. Eenmaal aangeschaft zijn ze niet meer te stoppen. Een bolderkar of bolderwagen is sterk en stevig buitenspeelgoed voor de kinderen waar ze zich uren mee kunnen vermaken.

Bolderkar als bagagedrager

De bolderkar is ook prima te gebruiken om uw bagage mee te nemen als u een dagje weggaat. Gezellig met een groep er op uit? Dagje naar de dierentuin? De BERG bolderkar is er om uw bagage te vervoeren. BERG bolderkar in de koffer van de auto en gáán!

Professioneel gebruik

De BERG bolderkar wordt vaak gebruikt op campings en vakantieparken! De BERG Bolderkar is de stevigste bolderkar in zijn soort en is zelfs geschikt voor professioneel gebruik.

Gemakkelijk te (de)monteren

De robuuste bolderkarren van BERG zijn gemakkelijk uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. Bespaar een BERG gedoe en bestel snel één van onze bolderkarren.

Onze producten