Onder alle aankopen verloten we 10x het aankoopbedrag terug! (actie loopt van 1 november tot 21 december)

De 5 beste konijnenhokken onder de 150 euro

Een konijnenhok kopen? Hier vind je de beste konijnenhokken onder de 150 euro! Ieder konijnenhok is perfect afgewerkt en gaat jarenlang mee. Het verschil met konijnenhokken van 300 tot 400 euro is dat de onderstaande hokken iets kleiner zijn. In de dure hokken kunt u gemakkelijk vier tot zes konijnen stoppen. In de onderstaande hokken is plaats voor één tot twee kleine konijnen of één middelgroot konijn.

 1. Konijnenhok Advance

  Konijnenhok AdvanceMet stip op één staat konijnenhok Advance. Dit zeer mooi vormgegeven konijnenhok is compact en biedt ruimte aan twee kleine konijntjes of één middelgroot konijn. Het hok, dat verkrijgbaar is voor slechts 99 euro, heeft ruime deuren waardoor het optimaal toegankelijk is. Door de handige schuiflade kunt u het hok eenvoudig schoonmaken. Het konijnenhok Advance is ook uit te breiden met een extra ren aan de rechterkant. Deze uitvoering, de Advance dubbel, kost dan: 142,50 euro. We verkopen ook een uitgebreid assortiment uitbreidingen voor het konijnenhok Advance zoals vlonders en funderingsets.

 2. Konijnenhok Julia

  Konijnenhok Julia Konijnenhok Julia is een prachtig hok en wel om drie redenen. Eerste reden: U krijgt met dit hok de meeste ruimte voor uw geld! Tweede reden: dit prachtige konijnenhok is voorzien van ruime deuren voor optimale toegankelijkheid. Derde reden: dit hok is voorzien van een extra ruim nachthok voor uw konijnen. Daarbij is dit hok eenvoudig schoon te maken, omdat het voorzien is van een handige schuiflade. Verkrijgbaar bij GrootPlezier.nl voor maar 149,95 euro.

 3. Konijnenhok Regular Small

  Konijnenhok Regular SmallEen absolute topper is het konijnenhok Regular Small. Dit zeer mooi vormgegeven konijnenhok is compact en biedt ruimte aan één klein konijn. Het hok, dat verkrijgbaar is voor slechts 119 euro, is van hoge kwaliteit en heeft ruime deuren waardoor het optimaal toegankelijk is. Door de handige extra diepe schuiflade kunt u het hok eenvoudig schoonmaken. Konijnenhok Regular Small Anti Knaag heeft een handige opbergzolder en een afsluitbare onderren. Wilt u toch wat groters dan kun u altijd de Regular Medium eens bekijken.

 4. Konijnenhok Nice met aanbouwren

  Konijnenhok Nice met aanbouwrenKonijnenhok Nice met aanbouwren is een mooi, wit hok met een modern kunststof dakje. Dit hok is een prima keuze voor een zeer scherpe prijs. Door het raampje komt er veel licht binnen in het hok, waardoor de konijnen iedere dag vrolijk zijn en veel met elkaar spelen. Een geweldig hok voor een lage prijs: slechts 179,00 euro! In dit hok kunt u één middelgroot konijn of twee kleine konijnen plaatsen. U kunt het konijnenhok Nice ook zonder de aanbouwren kopen.

 5. Konijnenhok Budget White met kunststof dak

  Konijnenhok Budget White met kunststof dakModern, praktisch en groot. Dat zijn de kernwoorden voor het konijnenhok Budget White. Voor slechts 109 euro heeft u een hok waar één groot konijn in past. Het nachthok is 54x40cm groot en de ren is 125x54cm. Voldoende ruimte om te slapen en spelen.