Op 27 april zijn we wegens koningsdag gesloten.
Op 22 april zijn we wegens 2e paasdag gesloten.

Klantenservice — bezorging

Is het mogelijk een tijdstip aan te geven voor de levering van mij bestelling?

De vervoerder maakt zelf de planning voor die dag. U kunt wel een wens opgeven bij de bestel opmerking maar het is aan de vervoerder zelf om daar wel of geen rekening mee te houden.

Waarvoor moet ik tekenen bij ontvangst?

U tekent voor goede ontvangst van de goederen. Dat betekend dat u uitwendig een controle kunt doen of het aantal pakketten (colli) klopt en de goederen in goede staat zijn ontvangen.

Wat moet ik doen als een pakket beschadigd aankomt?

U kunt te allen tijde het pakket aannemen ook bij schade, maar laat de chauffeur dan wel een aantekening maken welke pakketten u beschadigd ontvangen hebt. Stuur ons daarna foto’s van de beschadigde onderdelen en we lossen dat dan netjes samen met u op.

Kan mijn bestelling weggezet worden bij de deur?

Voor de aflevering van uw bestelling is altijd een handtekening nodig. De vervoerder draagt de verantwoording voor uw pakket tot bij uw deur. Zodra u een handtekening plaatst tekent u daarmee voor goede ontvangst en ligt de verantwoordelijkheid bij u. Daarom is er altijd een handtekening nodig. U kunt wel vragen of uw buren het pakket kunnen aannemen. Mocht u onverhoopts toch niet thuis zijn wordt er automatisch een tweede levering van gemaakt op de volgende dag.

Kan ik mijn adres nog wijzigen?

Zolang wij uw bestelling nog niet aangeboden hebben bij de vervoerder kunnen we ten alle tijde uw adres gegevens aanpassen. Neem daarvoor telefonisch contact met ons op dan kunnen we het snel en efficiënt voor u regelen.

Als wij uw bestelling overgegeven hebben aan de vervoerder dan kunnen we het adres nog laten wijzigen door de vervoerder. Maar het kan dan wel wezen dat de levering van uw bestelling een dag langer duurt.

Versturen jullie ook naar het buitenland?

Ja, we verzenden naar bijna alle Europese landen. Voor Nederland en België bent u al op de goede website. Voor de overige landen verwijzen wij naar onze Duitse website (binnenkort ook in andere talen): www.animalhouseshop.de.