Bezoeken? Ma-Vr 9.00-12.00/13.30-17.00, of maak hier uw afspraak!
Waar kunnen we u mee helpen?

Reviews

Prima levering en hele fijne schommel. De handleiding om hem in elkaar te zetten is wel echt heel onduidelijk. Dit zou beter moeten. We zijn heel handig en begrijpen handleidingen goed, maar het staat er zo klein en onhandig.

12637 — Esther — 05 Dec 2022

Sterke punten: Snel

Verbeter punten: Handleiding

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 41
Product: Schommel
Snelle levering en alles in orde

12636 — Leentje — 05 Dec 2022

Sterke punten: Alles in orde

Verbeter punten: Geen

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 44
Product: Plexi platen voor konijnenhok
Snelle levering! Er was één artikel vergeten te leveren die ik twee keer had besteld. Contact met de klantenservice gehad en de volgende dag in huis.

12635 — Jolanda — 02 Dec 2022

Sterke punten: Goede klantenservice

Verbeter punten: Ga zo door!

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 35
Product: Hondenbench en toebehoren
We kwamen voor een showmodel. Toen ze hem eenmaal gevonden hadden miste deze een paar schoeven wat het vervoer een beetje moeilijk maakte. Want we wilde hem graag heel houden bij het laden en lossen. De verkoper was zo vriendelijk, pakte meteen een schoefboor en deed overal de schroeven is.Geen moeite was te veel, ze hielpen ook even bij het inladen echt super! Mooie zaak, mooie hokken en super vriendelijke mensen.

12634 — Jolanda de zeeuw — 28 Nov 2022

Sterke punten: Grote assortiment, goede website en zeer vriendelijk personeel.

Verbeter punten: Geen

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 54
Product: Showmodel stijn
Kwaliteit en snelle serves

12633 — Nannies — 28 Nov 2022

Sterke punten: Web site serves kwaliteit

Verbeter punten: Eigelijk niet

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 51
Product: Bench
Goed

12632 — Rebecca — 28 Nov 2022

Sterke punten: Snelle levering

Verbeter punten: Geen

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 34
Product: Hondenbench
klantvriendelijk en duidelijk

12631 — Buijs P. — 21 Nov 2022

Sterke punten: gereed staan voor de klant

Verbeter punten: nvt

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Man
Leeftijd: 77
Product: voliere aanbouw
Heel stevige Bench geleverd, heel degelijk materiaal met bijpassend zacht kussen.

12630 — Neyt — 03 Dec 2022

Sterke punten: degelijke kwaliteit. Er was een probleem bij de levering, dit werd netjes opgelost.

Verbeter punten: Misschien andere transportfirma kiezen?

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 52
Product: stevige hondenbench 92cm
Goede prijzen!

12629 — A v Rooij — 25 Nov 2022

Sterke punten: Betaalbaar!

Verbeter punten: Levering liet op zich wachten,vind ik een verbeterpunten,maar uiteindelijk goed gekomen!

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 66
Product: Bench
Er was tijdens de bezorging 1 paneel beschadigd dit werd vlot opgelost en ik kreeg een nieuw paneel.

12628 — Anita Kuylen — 18 Nov 2022

Sterke punten: Het is een prachtige volière. Top! En een hele goede service toen ik ontdekte dat bij bezorging een paneel beschadigd was. Dit werd netjes opgelost.

Verbeter punten: Achteraf had ik veel beter zelf de volière kunnen halen dan laten bezorgen. Ik woon 14 km verderop. Nu was door het bezorgen een paneel beschadigd geraakt en ben ik zelf een nieuw paneel gaan halen. Daar hoorde ik een medewerker zeggen tegen een klant dat zelf afhalen 5% korting oplevert . Dat heb ik niet kunnen vinden op de website.

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 58
Product: Voliere Sara large
Keurig en goed bedrijf.

12627 — Borger — 15 Nov 2022

Sterke punten: Over

Verbeter punten: Overzichtelijk

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Man
Leeftijd: 56
Product: Konijnen hokken
naar behoren geleverd

12626 — H. van de Vreede — 23 Nov 2022

Sterke punten: duidelijkheid

Verbeter punten: geen idee

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 58
Product: Konijnenhok
Goede service, snel geleverd.

12625 — Topfournituren.nl — 14 Nov 2022

Sterke punten: Snelle levering!

Verbeter punten: Geen.

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 59
Product: Beschrijving met accessoires.
Product is van goede kwaliteit maar is slecht geleverd en de doos was gewoon al kapot levering was ook al telaat

12624 — Naomi — 18 Nov 2022

Sterke punten: Goede kwaliteit

Verbeter punten: Betere info geven over wanneer levering aankomt levering optijd laten aankomen en de doos niet zo mishandelen en andere pakketjes dienst DPD is niet goed

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 21
Product: Bench hond
Prima. Geleverde voldoet ruim aan verwachting

12623 — Japke — 11 Nov 2022

Sterke punten: Hok voldoet aan verwachting. Levering was op tijd en goed aangekondigd.

Verbeter punten: De gebruiksaanwijzing voor in elkaar zetten mag iets helderder en makkelijker vindbaar. Bij schroefjes in zakje viel het niet op waardoor er dachten dat het er niet bij zat tot we halverwege waren. 🤪

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 55
Product: Onijnrnhok excellent medium
Goede service, goed product.

12622 — Nick — 10 Nov 2022

Sterke punten: .

Verbeter punten: .

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Man
Leeftijd: 30
Product: Katten ren paneel
uitstekend

12621 — L. Veldman — 08 Nov 2022

Sterke punten: snelle levering

Verbeter punten: geen

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Man
Leeftijd: 54
Product: Hondenbench
Fijne communicatie, goede uitleg, snelle levering en snelle reactie terug. Top!

12620 — Jaco — 07 Nov 2022

Sterke punten: Communicatie en informatieverstrekking

Verbeter punten: -

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Man
Leeftijd: 40
Product: Voiliere Thomas
correct geleverd

12619 — roerade — 11 Nov 2022

Sterke punten: netjes

Verbeter punten: geen

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Man
Leeftijd: 56
Product: zitting schommel
Konijnenhok besteld. Ik vind het fijn dat je meteen alles erbij kunt bestellen. Beits en plexiglas

12618 — Van Schaijk — 04 Nov 2022

Sterke punten: Kunt alles hier kopen compleet pakket

Verbeter punten: Geen

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 36
Product: Konijnenhok Annemieke
1 2 3 4 5 ... 632
 

Mededeling

Onze producten

Winkelwagen

Winkelwagen opslaan/laden Uitleg

Winkelwagen opslaan

Winkelwagen opslaan? Klik op ‘Opslaan’. U krijgt een uniek nummer wat u kunt bewaren (30 dagen). Winkelwagen weer ophalen? Voer het nummer in en klik op ‘Ophalen’.

Nummer: