I.v.m. corona kan levering van uw bestelling meerdere dagen vertragen. Wij vragen uw begrip hiervoor. Showroom open di-vr 15u-17u

Reviews

Super en soepel

11253 — A.Scheper — 10 Oct 2020

Sterke punten: Omschrijving

Verbeter punten: Wat je wel of niet nodig hebt.

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 54
Product: 2x2 flinq kennel met dak
Vriendelijk contact en nette levering. Maar: Veel geld voor een bouwpakket wat ik zelf nog moet beitsen. Valt erg tegen hoeveel werk het nog kost om het hok operationeel te maken.

11252 — Van Kempen — 17 Oct 2020

Sterke punten: Contact

Verbeter punten: Heel duur bouwpakket. Geef dit svp aan want het lijkt alsof je ten minste iets koopt wat in grote onderdelen wordt geleverd. Wat dus niet zo is!

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Nee
Geslacht: Zeg ik liever niet
Leeftijd: 36
Product: Kippenhok Ariana
Geweldige service en prachtig product met duidelijke handleiding. Top nachthok voor mijn zijdehoentjes.

11251 — melinda — 09 Oct 2020

Sterke punten: Diversiteit producten en duidelijke beschrijving

Verbeter punten: .

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 49
Product: Nachthok kippen
Voor de 2de keer n kooi gekocht bij jullie, zeer tevreden, kleine aandachtspuntje, de eerste keer was n wandje half uit elkaar in de doos, geen probleem, ben nog al handig, dus zelf gefikst, deze keer waren alle delen heel, alleen jammer op het plexiglas van het nachthok, zat flink wat lijm op, ik denk houtlijm, maar verder is de kooi prima en ben er erg tevreden mee, bedankt

11250 — Ton de zeeuw — 09 Oct 2020

Sterke punten: Makkelijk te monteren

Verbeter punten: Misschien bij zo weinig oversteek van het dak, n ruimte voor n dakgoot houden, kon nu niet vanwegen dat de deurtjes te hoog zaten, heb van beide deurtjes n anderhalve cm af gezagen en n met er boven gezet, zodat ik er n minimale goot eraan kon zetten, misschien iets om dat er Standard op te zetten, indien interesse kan ik n foto sturen hoe ik het gemaakt heb. Plus; bied ook zo n kooi aan met dichte achter wand

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Man
Leeftijd: 60
Product: Alexis
prima

11249 — R. van Arum — 09 Oct 2020

Sterke punten: snel

Verbeter punten: geen

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 73
Product: konijnenspullen
Goed afgewerkt en compleet kippenhok

11248 — Erik Lombarts — 07 Oct 2020

Sterke punten: Het kippenhok is goed uitgewerkt en heel compleet

Verbeter punten: Een tweede finish laag (tuinbeits) zou wenselijk zijn

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Man
Leeftijd: 59
Product: Kippenhok
Super netjes geholpen door Danny

11247 — Erik Bouma — 07 Oct 2020

Sterke punten: Klantvriendelijk en goede uitleg

Verbeter punten: Geen

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Man
Leeftijd: 44
Product: Kattenkooi bestemd voor eekhoorns
Snelle levering, goed product

11246 — Evelien Janssen — 07 Oct 2020

Sterke punten: Duidelijke info op de website, snelle levering

Verbeter punten: Nvt

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 43
Product: Bench
Uitstekend

11245 — Antoinette Kievit — 07 Oct 2020

Sterke punten: Keurige bezorging

Verbeter punten: Weet niet

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18
Product: Kippen dingen
Super

11244 — Pyxidis — 07 Oct 2020

Sterke punten: Snelle service , uitstekende kwaliteit en gemakkelijk in gebruik

Verbeter punten: Niet direct

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30
Product: Kippen schuilhuisje
Product zoals omschreven, snel verzonden

11243 — Halleriet — 06 Oct 2020

Sterke punten: Snelle levering, prijs, duidelijke website en makkelijk in gebruik

Verbeter punten: -

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30
Product: 3 trippel duikelrek
Zeer goed geholpen

11242 — Victor Droogh — 06 Oct 2020

Sterke punten: Veel beschikbare info Snelle reactie op vragen Geleverd volgens afspraak

Verbeter punten: Jullie vragen naar after sales, maar dat was er niet. Wat mij betreft ook niet nodig alles was goed verlopen.

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Man
Leeftijd: 32
Product: Schommel Subliem XL Deluxe
Snelle levering

11241 — Geen — 06 Oct 2020

Sterke punten: Duidelijk en goed omschreven

Verbeter punten: Kan ik zo snel niet bedenken

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Man
Leeftijd: 48
Product: Vogelkooi Hannah
Via internet een mooi vogelhok gevonden, welke je thuis in elkaar kunt zetten. Met z'n tweeën is het hok binnen een uur in elkaar gezet, de handleiding is erg duidelijk. Kortom, niet veel geld voor een mooi hok!

11240 — E. van den Heuvel — 06 Oct 2020

Sterke punten: Mooi hok, gemakkelijk in elkaar te zetten.

Verbeter punten: Geen verbeterpunt

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Man
Leeftijd: 27
Product: Vogelhok
TOP!

11239 — Fam vd Bogert — 06 Oct 2020

Sterke punten: Levertijd stond op 5 weken maar ontving het al na een paar dagen.

Verbeter punten: .

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 34
Product: Konijnenhok Annemieke
Wij zijn heel blij met onze hondenren Rex 2 voor onze Berner Sennen. Het team van GrootPlezier heeft alle moeite gedaan de ren op de voor ons gewenste datum te leveren. Alles is keurig en zorgvuldig gemonteerd. Fijn en persoonlijk contact. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan.

11238 — Inge — 04 Oct 2020

Sterke punten: Klantgerichtheid

Verbeter punten: Nvt

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 48
Product: Hondenren Rex 2
Heel erg tevreden ??

11237 — JW Poorterman — 03 Oct 2020

Sterke punten: Snelle levering

Verbeter punten: Geen verbeter punt

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 67
Product: Duikelrek
Prima

11236 — Chris — 03 Oct 2020

Sterke punten: Grootte van konijnen bij het hok

Verbeter punten: Geen

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 33
Product: Konijnenhok
Prima geregeld

11235 — Jenny — 03 Oct 2020

Sterke punten: Vlotte levering, alles compleet. Makkelijk in elkaar te zetten. Goed verpakt geleverd

Verbeter punten: Dak zou iets makkelijker vastgeschroefd kunnen worden. Eventueel extra optie voor harder hout.

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 48
Product: Hondenhok Ferm
Goed

11234 — De Kok — 02 Oct 2020

Sterke punten: Goed

Verbeter punten: Geen

Bekijk de volledige review bij de Feedback Company

Aanbevelen: Ja
Geslacht: Man
Leeftijd: 77
Product: Draad gaas
1 2 3 4 5 ... 566
 

Onze producten

Winkelwagen

Winkelwagen opslaan/laden Uitleg

Winkelwagen opslaan

Winkelwagen opslaan? Klik op ‘Opslaan’. U krijgt een uniek nummer wat u kunt bewaren (30 dagen). Winkelwagen weer ophalen? Voer het nummer in en klik op ‘Ophalen’.

Nummer: