Trampolines

Trampoline kopen? Wij zijn dealer van verschillende trampoline merken. We hebben dan ook een enorm assortiment trampolines, in allerlei modellen: Rond, ovaal en rechthoekig. Als opbouw trampoline, of als ingraaf-trampoline.   Lees meer »

Trampoline Avyna Pro-Line 223 FlatLevel 3,15x2,25m

Levertijd: 1-2 werkdagen


€ 999,-
Trampoline Avyna Pro-Line 8 FlatLevel 2,45m

Levertijd: 1-2 werkdagen


€ 599,-
BERG InGround trampoline Talent 180cm - € 10

Levertijd: 1-2 werkdagen

€ 189,-
€ 179,-
Trampoline Avyna Pro-Line 223 FlatLevel met veiligheidsnet 3,15x2,25m
met veiligheidsnet
3,15x2,25m

Levertijd: 1-2 werkdagen


€ 1.199,-
Trampoline Avyna Pro-Line 8 FlatLevel met veiligheidsnet 2,45m
met veiligheidsnet
2,45m

Levertijd: 1-2 werkdagen


€ 799,-
Trampoline EXIT 6 Silhouette met veiligheidsnet 183cm (6ft)
met veiligheidsnet
183cm (6ft)

Levertijd: 1-2 werkdagen


€ 189,-
Trampoline EXIT Silhouette 6 Ground met veiligheidsnet 183cm (6ft)
met veiligheidsnet
183cm (6ft)

Levertijd: 1-2 werkdagen


€ 199,-
Trampoline EXIT Silhouette Ground 244cm 8ft

Levertijd: 1-2 werkdagen


€ 199,-
BERG trampoline Talent met veiligheidsnet Comfort 180cm - € 10
met veiligheidsnet Comfort
180cm

Levertijd: 1-4 werkdagen

€ 239,-
€ 229,-
Pro-Line 6 trampoline 2,00m groen - € 20

Levertijd: 1-2 werkdagen

€ 299,-
€ 279,-
Trampoline EXIT InTerra GroundLevel Groen Ø305 cm

Levertijd: 1-2 werkdagen


€ 399,-
Pro-Line 6 trampoline 2,00m grijs - € 20

Levertijd: 1-2 werkdagen

€ 299,-
€ 279,-
Trampoline EXIT InTerra GroundLevel Grijs Ø305 cm

Levertijd: 1-2 werkdagen


€ 399,-
Trampoline EXIT Silhouette Ground met Safetynet 244cm 8ft
met veiligheidsnet
244cm (8ft)

Levertijd: 1-2 werkdagen


€ 259,-
Trampoline EXIT Elegant Premium Rectangular met veiligheidsnet Deluxe 214x366 cm
met veiligheidsnet Deluxe
214x366 cm

Levertijd: 1-2 werkdagen


€ 799,-
Exit Supreme ground level rect. 214x366cm (7x12ft)
Groen
366x214cm (12x7ft)

Levertijd: 1-2 werkdagen


€ 749,-
Exit Supreme ground level 305cm (10ft)

Levertijd: 1-2 werkdagen


€ 599,-
Avyna Pro-Line 6 trampoline Camouflage 2,00m - € 20
Camouflage
2,00m

Levertijd: 1-2 werkdagen

€ 299,-
€ 279,-
Trampoline Avyna Pro-Line 10 FlatLevel 3,05m

Levertijd: 1-2 werkdagen


€ 699,-
Trampoline Avyna Pro-Line 234 FlatLevel 3,40x2,40m

Levertijd: 1-2 werkdagen


€ 1.099,-

1 2 3 4 ... 21


Trampoline kopen?

Trampoline kopen? GrootPlezier heeft een enorm assortiment trampolines, in allerlei modellen: Rond, ovaal of rechthoekig. De meeste trampolines zijn leverbaar als opbouwer of als ingraver. Wij zijn dealer van diverse merken trampolines: Avyna, BERG en EXIT. Hiermee hebben we voor elk budget de juiste trampoline in huis. We leveren ook allerlei onderdelen en accessoires voor de trampoline, zoals veiligheidsnetten, trampoline veren, trapjes, afdekhoezen voor trampolines en losse trampoline randen.

BERG trampoline

We zijn Premium dealer van de BERG trampoline.

 • Trampoline BERG Favorit
  De BERG Favorit trampoline is één van de betere trampolines. Een BERG Favorit trampoline staat met 8 poten op de grond, waardoor een veiligheidsnet ook op 8 punten aan de trampoline vastgemaakt kan worden. Het frame van deze trampoline is verzinkt. De beschermrand van BERG Favorit trampoline is op het frame 20mm dik en op de springmat 10mm dik. Door de GoldSpring Solo trampoline-veren springt deze trampoline lekkerder dan de BERG Talent trampoline.
 • Trampoline BERG Champion
  De BERG Champion trampoline heeft TwinSpring Gold veren voor het beste springcomfort. Dit zijn schuingeplaatste trampolineveren die extra lang en extreem soepel zijn. Het frame van deze trampoline is verzinkt en heeft 8 poten. Het frame van de Opbouw trampolines van de BERG Champion hebben ook nog een zwarte coating, de InGround trampoline heeft dit niet. De beschermrand heeft een dikte van 30mm en een breedte van 380mm. De BERG Champion trampoline is leverbaar in diverse afmetingen: Ø270cm, Ø330cm, Ø380cm en Ø430cm. Wilt u de mooiste en hoogste sprongen maken? Kies dan voor de kampioen: de BERG Champion!
 • Trampoline BERG Grand Champion
  De BERG Grand Champion trampoline is een grote trampoline, met de gecombineerde voordelen van de ronde en de rechthoekige trampoline! De BERG Grand Champion trampoline heeft TwinSpring Gold veren voor het beste springcomfort. TwinSpring Gold trampolineveren zijn schuingeplaatste trampolineveren die extra lang en extreem soepel zijn. Het frame van deze BERG trampoline is verzinkt en heeft 8 poten. Het frame van de Opbouw trampolines van de BERG Grand Champion hebben ook nog een zwarte coating, de InGround trampoline heeft dit niet. De beschermrand heeft een dikte van 30mm en een breedte van 380mm. De trampoline BERG Grand Champion is leverbaar in een afmeting van: 350x250cm, 470x310cm en 520x340cm. Wilt u de mooiste en hoogste sprongen maken? Kies dan voor de kampioen: de BERG Grand Champion!
 • Trampoline BERG Ultim
  De BERG Ultim trampoline is een rechthoekige trampoline De BERG Ultim trampoline heeft TwinSpring Gold veren voor het beste springcomfort. Dit zijn schuingeplaatste trampolineveren die extra lang en extreem soepel zijn. Het frame van deze BERG trampoline is verzinkt en heeft 8 poten. Het frame van de Opbouw trampolines van de BERG Ultim hebben ook nog een zwarte coating, de BERG InGround trampolines hebben dit niet. De beschermrand heeft een dikte van 30mm en een breedte van 400mm. De trampoline BERG Ultim is leverbaar in een afmeting van: 330x220cm. Wilt u de mooiste en hoogste sprongen maken? Kies dan voor de kampioen: de BERG Ultim !
 • Trampoline BERG Elite
  Superieure trampoline BERG Elite. Deze superieure trampoline is het neusje van de zalm. Door de stevige frameconstructie staat de BERG Elite trampoline stevig op z'n 8 poten. De BERG Elite trampoline heeft een verzinkt frame. De opbouw trampolines van deze serie hebben nog een extra zwarte coating, de BERG InGround trampoline heeft dit niet. De BERG Elite trampoline heeft ook TwinSpring Gold veren. Door de extra ogen aan het springdoek zijn deze trampolineveren zeer stevig bevestigd. De beschermrand is 30mm dik en 400mm breed. De BERG Elite is leverbaar in de afmetingen: Ø330cm, Ø380cm en Ø430cm.

AVYNA trampoline

Avyna heeft een prachtige serie Pro-Line trampolines. De Pro-Line trampoline is leverbaar in rond en rechthoek. De ronde Avyna trampoline varieert van Ø200cm tot Ø430cm. De rechthoekige trampoline van Avyna varieert van 120x95cm tot 520x305cm.
 • Trampoline Avyna Pro-Line Flatlevel
  De Avyna FlatLevel trampoline komt niet boven het maaiveld uit en is daardoor mooi geïntegreerd in je tuin. Hierdoor is het voor voor alle leeftijden makkelijk op en af stappen van de trampoline.
 • Trampoline Avyna Pro-Line Flatlevel met veiligheidsnet
  De Avyna FlatLevel trampoline komt niet boven het maaiveld uit en is daardoor mooi geïntegreerd in je tuin. Hierdoor is het voor voor alle leeftijden makkelijk op en af stappen van de trampoline. Om het trampoline springen nog veiliger te maken, is deze trampoline voorzien van een veiligheidsnet.
 • Trampoline Avyna Pro-Line InGround
  De Avyna Pro-Line InGround trampoline is een prachtig vormgegeven trampoline. Deze ingraaf trampoline heeft lange en stevige veren die beschermd worden door een degelijk randkussen.
 • Trampoline Avyna Pro-Line InGround met veiligheidsnet
  De Avyna Pro-Line InGround trampoline is een prachtig vormgegeven ingraaf trampoline met lange, stevige veren die beschermd zijn door een degelijk randkussen. Om het trampoline springen nog veiliger te maken, is deze trampoline voorzien van een veiligheidsnet.
 • Trampoline Avyna Pro-Line (opbouw)
  De Avyna Pro-Line (opbouw) is een mooie opbouw trampoline.
 • Trampoline Avyna Pro-Line (opbouw) met veiligheidsnet
  De Avyna Pro-Line (opbouw) is een mooie opbouw trampoline. Om het trampolinespringen nog veiliger te maken, is deze trampoline voorzien van een veiligheidsnet.

EXIT trampoline

Een trampoline van Exit is een stoere trampoline van een aantrekkelijk prijs.
 • Trampoline EXIT Silhouette
  De EXIT Silhouette trampoline is een moderne en fraai vormgegeven trampoline! De EXIT Silhouette heeft een fraaie, zwarte padding (trampolinerand) met een fris groen kleuraccent. Een stoere kwaliteits trampoline voor een aantrekkelijke prijs. De trampoline is er als ingraaf- en als opbouw trampoline. De ronde Exit Silhouette trampoline is leverbaar in: Ø183cm, Ø244cm, Ø305cm, Ø366cm en Ø427cm. De rechthoekige trampoline is er in 214x305cm en in 244x366cm.
 • Trampoline EXIT InTerra Ground Level
  De EXIT InTerra groundlevel trampoline is een ronde trampoline met dubbelconische veren die zorgen voor een hoge sprong en een fijne zachte landing. De InTerra groundlevel trampoline volledig in de tuin ingegraven. Dit zorgt niet alleen voor optimale veiligheid, maar geeft ook een mooi en rustig beeld in de tuin. De springmat en beschermrand zijn voorzien van een uniek ontluchtingssysteem met een open structuur zodat de lucht eenvoudig kan ontsnappen tijdens het trampolinespringen. De InTerra groundlevel trampoline van EXIT Toys heeft een stevige en dikke beschermrand met een voetbeschermingssysteem, zodat je nooit met je voeten tussen de veren kunt komen. Voor extra duurzaamheid is het frame gegalvaniseerd en gepoedercoat, zodat je urenlang springplezier met deze trampoline kunt beleven!
 • Trampoline EXIT Supreme Ground Level
  De EXIT Supreme Ground Level trampoline is een prachtige trampoline van absolute topkwaliteit voor een leuke prijs. Deze trampolines behoren dan ook tot de top! Zo bevinden de meeste ingraaf trampolines zich nog 20-30 cm boven de grond. Een EXIT Supreme Ground Level trampoline bevindt zich qua hoogte echter op het niveau van het gazon en is daarmee een echte ingraaf trampoline. Verder heeft de springmat van deze trampoline een meer open structuur, die zorgt voor minder lucht opeenhoping. Hierdoor is de springmat sneller droog na regenval. Ook de lucht die ontstaat tijdens het trampoline springen kan ontsnappen door de open structuur van de springmat en de speciale ontluchtingsgaten aan de binnenzijde van de rand.
 • Trampoline EXIT Elegant
  De EXIT Elegant trampoline is de nieuwste trampoline in zijn soort. Een echte upgrade in de trampolinewereld. Het bijzondere van deze trampoline is de combinatie van een stijlvol en uniek uiterlijk en de enorme sprongkracht. Ontdek hoe een trampoline veel meer kan zijn dan slechts een leuk speeltoestel en beleef gave springavonturen met onze Exit Elegant trampoline. Ook met het springcomfort van de Elegant trampoline is niets mis. Standaard is de Exit Elegant trampoline voorzien van lange, dubbel conische trampolineveren.

Alle trampolines wordt door ons gratis verzonden!

Filters

Hieronder kunt u de productlijst filteren, kies de filters die u wilt, als u tevreden bent kunt u het filterdialoog sluiten.

Prijs
Sorteren

Onze producten

Winkelwagen

Winkelwagen opslaan/laden Uitleg

Winkelwagen opslaan

Winkelwagen opslaan? Klik op ‘Opslaan’. U krijgt een uniek nummer wat u kunt bewaren (30 dagen). Winkelwagen weer ophalen? Voer het nummer in en klik op ‘Ophalen’.

Nummer: