Trampoline BERG Elite

De BERG Elite trampoline: de allerbeste trampoline voor jouw perfecte tuin. Superieure kwaliteit en veiligheid!   Lees meer »

Trampoline BERG Flatground Elite Grijs 330cm

Levertijd: 1-2 werkdagen


€ 1.009,-
BERG InGround trampoline Elite Rood 330cm - € 40

Levertijd: 1-4 werkdagen

€ 839,-
€ 799,-
BERG InGround trampoline Elite Groen 330cm - € 40

Levertijd: 1-4 werkdagen

€ 839,-
€ 799,-
BERG InGround trampoline Elite Grijs 330cm - € 40

Levertijd: 1-4 werkdagen

€ 839,-
€ 799,-
BERG InGround trampoline Elite Rood - met safetynet Deluxe 330cm - € 50
Rood - met safetynet Deluxe
330cm

Levertijd: 1-4 werkdagen

€ 1.159,-
€ 1.109,-
BERG InGround trampoline Elite Groen - met safetynet Deluxe 330cm - € 50
Groen - met safetynet Deluxe
330cm

Levertijd: 1-4 werkdagen

€ 1.159,-
€ 1.109,-
BERG InGround trampoline Elite Grijs - met safetynet Deluxe 330cm - € 50
Grijs - met safetynet Deluxe
330cm

Levertijd: 1-4 werkdagen

€ 1.159,-
€ 1.109,-
BERG trampoline Elite Rood - met veiligheidsnet Deluxe 330cm
Rood - met veiligheidsnet Deluxe
330cm

Levertijd: 1-4 werkdagen


€ 1.159,-
BERG trampoline Elite Groen - met veiligheidsnet Deluxe 330cm
Groen - met veiligheidsnet Deluxe
330cm

Levertijd: 1-4 werkdagen


€ 1.159,-
BERG trampoline Elite Grijs - met veiligheidsnet Deluxe 330cm
Grijs - met veiligheidsnet Deluxe
330cm

Levertijd: 1-4 werkdagen


€ 1.159,-
Trampoline BERG Flatground Elite Grijs 380cm

Leverbaar vanaf: 17-02-2020


€ 1.129,-
BERG InGround trampoline Elite Rood 380cm - € 40

Levertijd: 1-4 werkdagen

€ 949,-
€ 909,-
BERG InGround trampoline Elite Groen 380cm - € 40

Levertijd: 1-4 werkdagen

€ 949,-
€ 909,-
BERG InGround trampoline Elite Grijs 380cm - € 40

Levertijd: 1-4 werkdagen

€ 949,-
€ 909,-
BERG InGround trampoline Elite Rood - met safetynet Deluxe 380cm - € 50
Rood - met safetynet Deluxe
380cm

Levertijd: 1-4 werkdagen

€ 1.309,-
€ 1.259,-
BERG InGround trampoline Elite Groen - met safetynet Deluxe 380cm - € 50
Groen - met safetynet Deluxe
380cm

Levertijd: 1-4 werkdagen

€ 1.309,-
€ 1.259,-
BERG InGround trampoline Elite Grijs - met safetynet Deluxe 380cm - € 50
Grijs - met safetynet Deluxe
380cm

Levertijd: 1-4 werkdagen

€ 1.309,-
€ 1.259,-
BERG trampoline Elite Rood - met safetynet Deluxe 380cm
Rood - met safetynet Deluxe
380cm

Levertijd: 1-4 werkdagen


€ 1.309,-
BERG trampoline Elite Groen - met safetynet Deluxe 380cm
Groen - met safetynet Deluxe
380cm

Levertijd: 1-4 werkdagen


€ 1.309,-
BERG trampoline Elite Grijs - met safetynet Deluxe 380cm
Grijs - met safetynet Deluxe
380cm

Levertijd: 1-4 werkdagen


€ 1.309,-

1 2


BERG Elite trampoline

Met veel aandacht en zorg is de BERG Elite trampoline ontwikkeld. Dat heeft geresulteerd in een kwalitatief uitstekende trampoline, met de beste beschermrand op de markt, die veilig is in gebruik. Het maakt niet uit welke trampoline je kiest, want met een BERG Elite kies je voor superieure kwaliteit. De BERG Elite is slim ontworpen voor lekker lang en veilig springen. De combinatie van de TwinSpring veren met het AirFlow springdoek zorgt voor minder luchtweerstand, een groter springoppervlak en meer springplezier!

De Elite trampoline is leverbaar in verschillende afmetingen. Rond als Ø330cm, Ø380cm en Ø430cm. Ovaal in de maat 520x340cm. Alle afmetingen zijn verkrijgbaar als Regular, InGround en InGround Sports trampoline. De ronde trampoline ook als FlatGround Sports.

Kenmerken van de Elite trampoline

 • De beschermrand
  De rand is belangrijk voor de veiligheid op de trampoline. De beschermrand van een Elite is voorzien van een dikke schuimlaag van 30mm dik over de hele breedte. Deze schuimlaag bestaat uit waterafstotende 'closed cell foam'. Het schuim in de beschermrand wordt omhuld door een dikke, weerbestendige buitenlaag van versterkt PVC van 0,55mm dik. De rand is 40cm breed en zorgt voor een beschermende overlap van de rand over de veren. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit. Deze beschermrand is dan ook zeer UV-bestendig. De Elite trampolinerand komt met 5 jaar garantie!
  De Elite rand heeft een extreem lange levensduur en blijft 2-3 keer zo lang mooi als een Champion rand.
  De hechting van het PVC-materiaal op het polyester gaas is tot 50% beter dan bij een Champion rand. Hiervoor is het materiaal ook minder gevoelig voor delaminatie.
  De beschermrand is afgewerkt met een glanzende coating voor een luxe uitstraling. De coating ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook een functie: de glanzende laag bevat UV-blokkers. Het glanzende oppervlak reflecteert het licht in plaats van het te absorberen, waardoor de rand beter bestand is tegen ontkleuring en slijtage.
  De Elite rand valt super strak om de trampoline hen. Dit helpt bij het voorkomen van kreukels en de rand ziet er dan ook altijd netjes uit. Het ontwerp van de Elite rand is strakker dan het ontwerp van de Champion rand.
  Aan de rand van de InGround trampoline is een net bevestigd, zodat er niets onder de trampoline kan komen.
 • Twinspring Gold veren
  De “perfect jump area” is dat gedeelte van de jumpmat waar je optimaal springt. Spring je buiten dit gebied ervaar je al snel dat je als het ware naar binnen wordt geduwd. Bij trampolines met TwinSpring veren staan de veren in een V opgesteld. Hierdoor wordt de perfect jump area aanzienlijk groter dan bij een trampoline met een conventionele veer.
  Een ander voordeel van de TwinSpring is dat door de schuine opstelling, de veren langer zijn zonder dat dit ten koste gaat van de grootte van het springdoek. Dit resulteert in een veiligere trampoline die het speelplezier optimaliseert!
  TwinSpring veren zijn lange, slanke veren die volledig gegalvaniseerd zijn met een degelijke roestbestendige zinklaag die het volledige oppervlak van de veer bedekt. Het installeren van de veren is met het gebruiksvriendelijke systeem erg makkelijk.
 • Trampoline springdoek
  De BERG Elite is voorzien van een AirFlow springdoek. Met dit doek kunnen er hogere sprongen gemaakt worden, dus ook meer trampoline-plezier. Het doek is 50% meer luchtdoorlatend t.o.v. een standaard springdoek. Dit zorgt voor minder (lucht)weerstand op de jumpmat tijdens het springen, waardoor je hoger springt. Het springdoek is gemaakt van sterk geweven polypropyleen. De lussen voor de metalen veer-ogen zijn degelijk bevestigd met 8 rijen stiksel.
 • Veiligheidsnet
  Het net Deluxe is een veilig net door de zelfsluitende ingang met herkenbare bies. De 8 palen van het net kunnen gemakkelijke worden bevestigd aan het frame van de trampoline. Deze gebogen palen hebben rondom dik schuim voor extra veiligheid. Het netmateriaal is van betere kwaliteit dan van het net Comfort. De bovenrand is altijd straks gespannen door de glasvezel stokken in de rand.
 • Trampoline frame
  Het frame van de ronde Elite bestaat uit dikke buizen met een grote diameter. Daardoor heeft de Elite trampoline een lange levensduur. Het frame is roestbestendig en voorzien van een degelijke zinklaag. De poten van de opbouwtrampoline zijn tevens voorzien van een zwarte poedercoating. Het frame is gemakkelijk te monteren. De afmeting van het frame is Ø42x2 mm.
  De Grand Elite heeft een solide frame van sterke buizen met een aanzienlijke buisdikte. Het frame is zeer roestbestendig door de speciale dubbele coating op de buis. De poten van de opbouwtrampoline zijn tevens voorzien van een zwarte poedercoating. Het frame is gemakkelijk te monteren. Het nieuwe toprailontwerp biedt extra sterkte en stabiliteit en verbetert de levensduur van het frame. De Grand Elite trampoline heeft een framediameter van 48 mm, en de wanddikte 2 mm.
  De FlatGround Elite heeft een rechthoekig buisvorming frame. Het is zeer sterk en van hoge kwaliteit. Daardoor blijft de trampoline stationair en geruisloos. Tevens heeft de FlatGround een speciale geluidsdempende band onder padding. Hierdoor klappert de rand niet op het springdoek en kan je lekker stil springen. De FlatGround Elite trampoline heeft een frame van 120x40x2 mm.
 • Ultim Elite
  Wil je de allerbeste rechthoekige trampoline? Kies dan voor de BERG Ultim Elite. De vorm zorgt ervoor dat sprongen beter controleerbaar zijn en dat je over de hele breedte lekker kan springen. Het bijzondere aan deze Elite trampoline is de oerdegelijke en altijd mooi blijvende rand. Deze is super stevig en gemaakt van het allerbeste materiaal op de markt. Dit maakt dat de rand jarenlang mee gaat en optimaal beschermd is tegen de straling van de zon. Je maakt trampoline springen nóg leuker met de AeroWall!

Elite en Grand Elite

 • Elite
  Het frame van de ronde Elite trampoline is zeer sterk. Op een ronde trampoline spring je altijd naar het middelpunt. Op het middelpunt kan je ook het lekkerste springen op een ronde trampoline. Dit komt doordat de spanning op de veren en het frame gelijk verdeeld is tijdens het springen.
 • Grand Elite
  De ovale vorm van de Grand Elite combineert de efficiënte sterkte van een rond frame met het grote springoppervlak van een rechthoekige trampoline. Op een ovale trampoline kan je heerlijk springen over de hele lengte.

Elite trampoline types

De trampoline BERG Elite is leverbaar in 4 verschillende uitvoeringen.
 • Regular met veiligheidsnet
  Wanneer je liever geen gat graaft in je tuin, is een trampoline op hoge poten een goede keuze. Een hoge trampoline is eenvoudig te monteren en te verplaatsen. Een hoge trampoline is daarnaast goed zichtbaar in de tuin.
 • InGround met veiligheidsnet
  Een ingegraven trampoline met veiligheidsnet heeft een lage instap, waardoor de trampoline makkelijk en veilig te betreden is. De InGround trampoline is minder zichtbaar in de tuin dan een hoge trampoline.
 • InGround Sports
  Gebruik je de Elite trampoline om fit te blijven of om te sporten? Dan is de Sports variant geschikt. Dit is de InGround trampoline, maar dan zonder veiligheidsnet. Door de lage opstap van 20cm is de trampoline makkelijk en veilig te betreden. Tevens is de ronde trampolines InGround Sports Elite geschikt voor professioneel gebruik.
 • FlatGround Sports
  Een FlatGround trampoline wordt naadloos geïntegreerd in je tuin. De beschermrand van de trampoline ligt namelijk op gelijke hoogte met de tuin zelf. Dit maakt de trampoline onopvallend en zeer gemakkelijk te betreden.
 • BERG kwaliteitsklasse

  BERG vergelijkt de trampolines onderling met een 'sterren' classificatie. Hieronder de classificatie van de BERG Elite trampoline.
  UV-bestendigheid rand:
  Kwaliteit:
  Springcomfort:

Filters

Hieronder kunt u de productlijst filteren, kies de filters die u wilt, als u tevreden bent kunt u het filterdialoog sluiten.

Vorm
Diameter
Type
Kleur
Toon meer
Inclusief veiligheidsnet
Lange zijde trampoline
Merk
Productgroep
Prijs
Sorteren

Onze producten

Winkelwagen

Winkelwagen opslaan/laden Uitleg

Winkelwagen opslaan

Winkelwagen opslaan? Klik op ‘Opslaan’. U krijgt een uniek nummer wat u kunt bewaren (30 dagen). Winkelwagen weer ophalen? Voer het nummer in en klik op ‘Ophalen’.

Nummer: